За компанията

Започнала дейността си през 1996 година, ЕЛИМЕКС в момента притежава мрежа от 38 търговски обекта в големите градове в страната, складова база от над 5000 кв м и обособено SMD производство.

- ЕЛИМЕКС доставя директно електроника от производителите до клиентите ситака поддържаме най-добрите цени в страната.

- Разполагаме с богат продуктов каталог от над 35000 артикула в наличност., който се обновява непрекъснато.

- Гарантираме отлично качество на предлаганите стоки благодарение на повече от 25 години опит.

- Сътрудничим с дългосрочни и надеждни производители с утвърдени марки на пазара.

- Осигуряваме компетентен гаранционен и следгаранционен сервиз.

- Произвеждаме широка гама електронни изделия на двете си SMD производствени линии. Още един атестат за качество и отговорност са доверието и заявките от големи немски клиенти, които с годините постепенно нарастват по обем и честота.

- Разработваме изделия по идея на клиента. Развойната ни дейност е съсредоточена в няколко направленияхоби електроника, домашна автоматизация, аудио техника, забавни устройства, техника за начинаещи, устройства с индикатори, с образователна или с рекламна цел, измервателни и други.

-Предлагаме електронни компоненти, съвременна електроника и компютърни аксесоари в магазина близо до Вас.

- Осигуряваме професионално и компетентно обслужване.

- В магазините ни получавате наличните стоки веднага.

- Безплатна експресна доставка при поръчка над 90лв или 2.99лв при по-малка.

-Имаме готовност да откликнем на нуждите от продукти, техническа информация на достъпен език и своевременна техническа поддръжка.

-Инвестираме в доверени партньори, които изработват по наш дизайн продукти с наши марки: LAVA, CYBERLIFE, CELED, ELIMEX, TECHNOLIFE, VLLIODOR.

- С годините сме изградили компетентен екип с персонално отношение към нуждите на клиента.

-Консултираме индивидуално всеки, посетил нашите обекти, при въпроси относно артикулите, тяхното приложение, цена, начин на закупуване, заплащане, сервиз.

- Сертифицирани сме по ISO 9001 - 2015– система за контрол на качеството.

-При поръчка от www.elimex.bg имате възможност да получите заявените артикули и в желан от Вас магазин на Елимекс, което Ви спестява разходите за транспорт.

- От гледна точка на логистиката, сме се постарали да изградим обектите си на лесно достъпни за клиентите места, удобни за паркиране и пазаруване.

- Държим на дългогодишното партньорство и лоялност; не допускаме клиентът да бъде ощетен по някакъв начин, поддържаме приятелски и неформални отношения.

-Ежедневно зареждаме търговските си обекти с нови продукти.

-Интензивно работим с всички институции - Комисия за защита на потребителите, Служби по метрология и други в интерес на клиентите и гарантиране на перфектна услуга.

-В тясно сътрудничество с училищата и МОН организираме национални състезания по приложна електроникаМога и зная как. Чрез състезанията учители и ученици имат условия за творчески контакт и сравнение на постиженията си. Доволни сме, че учениците с удоволствие и знания участват в тези инициативи. Поощряваме смелостта им и ги стимулираме с награди под формата на ваучери, за да си купят необходимите инструменти и техника за професионално израстване. Радваме се, че интересът им расте с натрупания личен опит и се надяваме, че ще продължат като бъдещи инженери и техници.

Желаем Ви приятни изживявания в света на електрониката.

Екип на Елимекс

 

Награди и сертификати

 

                                                                              

 

ELIMEX - SMD Производство